Victorie în LIGA 3 ⚽️ Scor 1-0 pentru C.S.M. Râmnicu Sărat- Matei Constantinescu a marcat

0

Duelul echipelor de fotbal C.S.M. Râmnicu Sărat – C.S.M. Focșani 2007 a fost unul cu final fericit pentru echipa ce reprezintă cu mândrie Râmnicu Sărat.  În Liga a III-a, etapa a 9-a, scorul final a fost de 1-0 pentru C.S.M. Râmnicu Sărat. La Focșani se solicită convocarea Comitetului Director al Clubului.

Cel care a marcat în minutul 76 de la 11 metri a fost jucătorul Matei Constantinescu.

În urma rezultatului de astăzi, conform unei postari pe un site oficial de socializare al C.S.M. Focșani 2007, se pare că președintele secției de fotbal a CSM Focșani 2007, Ionuț Botezatu va solicita  convocarea Comitetului Director al clubului pentru analizarea situației actuale a echipei.

Faptul că C.S.M. Focșani 2007 a pierdut meciul, a atras antipatia microbiștilor și a dat curs și comentariilor contra.

,,Asta se întâmplă când se promovează de la Juniori numai scule de ” fotbaliști” pe relații, prietenii de către anumiți așa ziși conducători .,, scrie un focșănean pe site.

De cealaltă parte, unii susținători ai echipei C.S.M. Râmnicu Sărat sânt de părere că echipa ar trebui susținută financiar atât de Primărie cât și de sponsori. ,,Primăria să dea bani sponsorii să intervină să dea bani la băieți. Merită baieții bani ! Hai sponsorii, ajutați C.S.M. Râmnicu Sărat asta cerem … ne pasa de club.,, sânt de părere unii iubitori de fotbal ⚽️. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!