C.S.M. Râmnicu Sărat joacă ⚽️ mâine cu A.F.C. Metalul Buzău

0

După meciurile de fotbal din Liga 3 câștigate weekend de weekend de C.S.M. Râmnicu Sărat, ce au adus echipa pe locul întâi în clasament, urmează marele meci, marele duel. Vom juca spectaculos, cum am jucat în toate etapele, pentru noi și suporterii noștri.,, a declarat antrenorul Marius Tîrîlă.

Mâine, pe stadionul din Buzău se duelează pentru locul întâi în Liga 3, C.S.M. Râmnicu Sărat cu A.F.C. Metalul Buzău.

Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Sărat susținut de Primăria Râmnicu Sărat și societatea de Transport Urban de Călători a pus și de această dată la dispoziția susținătorilor echipei, autocarul suporterilor.

Autocarul pleacă mâine la ora 12.00 din fața Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Sărat. Suporterii au la dispoziție un număr de telefon la care pot suna pentru rezervări.

,,Așteptăm jocul cu Metalul precum sărbătorile de iarnă, nu avem nimic de pierdut pentru că nu avem nicio presiune internă sau externă, ci doar poftă de fotbal și dorință de încă 3 puncte. Vom juca spectaculos, cum am jucat în toate etapele, pentru noi și suporterii noștri.,, a declarat antrenorul Marius Tîrîlă, după victoria obținută cu Viitorul Ianca weekendul trecut, când scorul a fost 4-0 pentru C.S.M. Râmnicu Sărat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!