Percheziții domiciliare ! Arme și droguri de risc și mare risc

0

La data de 24.04.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism –Biroul Teritorial Dâmbovița împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița și Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești și Timișoara au efectuat 7 percheziții domiciliare pe raza județelor Dâmbovița și Timiș, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținerea de droguri de risc și mare risc pentru consum propriu, fără drept.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada noiembrie 2022 – aprilie 2023, mai multe persoane, din care o parte aflate în executarea unor pedepse privative de libertate, au efectuat acte de preparare, confecționare, achiziționare, transport, introducere, prin disimularea prin impregnare în hârtie și materiale textile, și comercializare în unitățile de detenție a unor cantități de droguri de risc și mare risc.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate și ridicate o armă și mai multe elemente de muniție, o sabie, o baionetă, mai multe carduri bancare, nouă telefoane mobile, un cântar de precizie precum și alte mijloace de probă.
Sunt puse în aplicare nouă mandate de aducere, audierile urmând a fi realizate la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița.
Acțiunea este realizată cu sprijinul Jandarmeriei Române.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul IGPR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!