Razie de amploare cu luptători de la S.A.S.

0

În noaptea de 13 spre 14 mai în intervalul orar 22.00 – 04.00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au organizat şi executat o razie pe linia prevenirii şi combaterii faptelor comise cu violenţă, a actelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice în zona localurilor şi unităţilor de alimentaţie publică, prevenirea şi combaterea abaterilor la regimul circulaţiei rutiere şi scoaterea din trafic a conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cadrul activităţilor au fost efectuate verificări şi cu privire la modul de asigurare cu pază a mai multor obiective din municipiul Buzău.

De asemenea, acţiunea a vizat şi zona de competenţă a secţiilor de poliţie arondate Poliţiei municipiului Buzău – Mărăcineni, Beceni, Berca, Merei, Costeşti.

În cadrul acţiunii au fost constituite dispozitive de scotocire şi control care au acţionat în zona unităţilor de alimentaţie publică din diferite zone ale municipiului cu privire la care existau date că funcţionează pe timpul nopţii, pentru prevenirea actelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice ce s-ar putea produce pe fondul consumului de băuturi alcoolice, fiind legitimate peste 300 de persoane.

Totodată, s-a acţionat pentru siguranţa traficului rutier, fiind oprite pentru control 271 de autovehicule. 182 de conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, respectiv drugtest, 6 şoferi au rămas fără permis, iar altor patru conducători auto le-au fost ridicate certificatele de înmatriculare ale maşinilor. Astfel au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale, toate pentru abateri
prevăzute de O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de peste 12.600 lei.

De asemenea, au fost constatate şase infracţiuni în flagrant delict, tot la regimul rutier: conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Au fost angrenaţi în activităţile desfăşurate poliţişti din structurile de investigaţii criminale, ordine publică, proximitate, investigarea fraudelor, poliţie rutieră şi arme, explozivi şi substanţe periculoase și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!