Pe ce dau banii iubitorii de animale !? ,,Parakill,, scump și ineficient !? Sesizare la I.C.B.M.V.

1

Dezbateri ample în mediul online vis a vis de lipsa de calitate și eficiență a unui produs, destul de costisitor, destinat deparazitării externe a patrupedelor. Iubitorii de animale care au achiziționat ,,Parakill,,  în ultimii ani, susțin că au cheltuit sume importante de bani pe produsul care s-a dovedit a fi ineficient. Se vor lua măsuri ? Redacția ,,Lexpress.ro,, a sesizat I.C.B.M.V..

Unii susțin că, după aplicarea produsului, animalele de companie rămân în continuare gazdele sau mai bine zis cinele delicioase ale insectelor distrugătoare de liniște și sănătate. Stăpânii patrupedelor rămân cu banii dați și sunt nevoiți să caute alte soluții de deparazitare și să investească alte sume de bani.

Unele produse, deși foarte scumpe, par să nu aibă deloc efect. Un astfel de produs, a cărui ineficiență este intens dezbătută în mediul online, este ,,Parakill,,. Produsul este la fel de blamat pe cât de vândut este în farmaciile veterinare.

Deși este destinat deparazitării externe și în mod logic ar trebui să aibă efect, pentru că s-a dovedit a fi ineficient în multe cazuri, internauții au ajuns să întoarcă problema pe toate părțile. Unii presupun că există posibilitatea să nu-l fi aplicat corect, alții susțin că deși au aplicat corect, nu a avut efect. Mai mult, unii susțin că, de fapt, produsul pare să hrănească și chiar să ajute la înmulțirea puricilor.

Cert este că numărul celor care se declară nemulțumiți de produsul vândut în farmaciile veterinare la prețuri cuprinse între 45,00 lei și 80,00 lei este foarte mare. Cei care au achiziționat produsul au înștiințat și medicii veterinari cu problemele întâmpinate însă producătorul este în măsură să răspundă.

Urmare numărului mare de păreri contra vis a vis de lipsa calității și a eficienței produsului ,,Parakill,, redacția publicației ,,Lexpress.ro,, a înaintat o adresă Institutului pentru Controlul produselor Biologice și a Medicamentelor de uz Veterinar. Iată o parte din părerile iubitorilor de animale.

Vom reveni cu amănunte.

 

 

 

 

1 thought on “Pe ce dau banii iubitorii de animale !? ,,Parakill,, scump și ineficient !? Sesizare la I.C.B.M.V.

  1. Ce am cumparat scump anul acesta nu a avut nici un efect, cu toate ca am repetat la doua saptamani si am folosit doza dubla de 2 picaturi per kg. Furt si minciuna din partea producatorului ROMVAC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!