L-a înjunghiat pe concubinul mamei în timp ce dormea

0

La data de 20 mai 2023, ora 23:15, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila a fost sesizat telefonic, prin SNUAU 112, de către un brăilean despre faptul că, la aceeaşi dată, în timp ce se afla la domiciliul mamei sale, l-a înjunghiat cu un cuţit în zona subclaviculară dreapta şi în zona umărului stâng pe concubinul acesteia, care dormea.

În data de 21.05.2023, pe baza actelor medicale existente, medicul din cadrul Serviciului de Medicină Legală Brăila a emis concluzii provizorii, confirmând faptul că persoana vătămată a prezentat leziuni la nivelul umărului stâng şi regiunii sterno-claviculare drepte, care s-au produs prin lovire activă repetată cu un corp dur, tăietor-înţepător.

Totodată, s-a stabilit că leziunea de la nivelul hemitoracelui drept, prin amplasare şi dimensiuni coroborate cu constatările intraoperatorii – plagă supraclaviculară dreaptă penetrantă în mediastin cu hematom difuz, plagă precordială cu secţionare a pericardului şi hemopericard consecutiv secţionării vaselor pericardice, trombocitopenie severă, a pus în primejdie viaţa persoanei vătămate.

La data de 22 mai 2023, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au solicitat Tribunalului Brăila – Secţia penală, arestarea preventivă a brăileanului, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

Cererea formulată a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Brăila – Secţia penală, care a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele bărbatului care, de altfel, și-a recunoscut fapta, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!