Mandate de arestare pentru râmnicenii implicați în scandalul cu topoare. Sunt cercetați pentru tentativă la omor calificat

0

Doi dintre râmnicenii implicați în scandalul cu topoare și lopeți care au intrat cu mașina într-un grup de oameni, sunt cercetați pentru tentativă la omor calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice. Alți patru sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Tribunalul Buzău a emis mandate de arestare.

În data de 24 mai 2023 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au solicitat arestarea preventivă a inculpaților I.R. și I.C. cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă la omor calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Procurorii au reținut faptul că, în seara zilei de 23 mai 2023, în jurul orelor 23:00, în timp ce se aflau la intersecția străzii Dorobanți cu Jideni din Râmnicu Sărat, inculpatul I.R. a intrat în mod intenționat cu autoturismul în patru persoane vătămate, după care, împreună cu inculpatul I.C. a aplicat lovituri cu toporul asupra a două persoane vătămate, cauzându-le victimelor leziuni pentru care a fost necesară transportarea și internarea la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Totodată în cauză se efectuează cercetări față de încă alte patru persoane pentru săvârșirea infracțiunii de tuburare a ordinii și liniștii publice, cu ocazia aceluiași conflict.

Tribunalul Buzău a admis solicitarea Parchetului și a dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele inculpaților I.R. și I.C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!