Acțiuni cu efective mărite la Râmnic, Buzău și Pătârlagele. Amenzi de peste 71.000 lei

0

Poliţiştii au acţionat suplimentar în weekend în cadrul unor acţiuni cu efective mărite pe raza judeţului Buzău.

În perioada 9 – 11 iunie a.c., în cele două municipii, Buzău şi Râmnicu Sărat, au fost desfăşurate acţiuni cu efective mărite ce au avut drept obiective menţinerea climatului de siguranţă publică, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, prevenirea ilegalităţilor ce se pot comite în perimetrul stradal şi a accidentelor de circulaţie.

Au fost angrenaţi poliţişti de la structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, activităţile fiind desfăşurate în sistem integrat, împreună cu efective din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău şi cu celelalte instituţii cu atribuţii de control.

Amenzi de peste 71.000 lei

Acțiuni similare au fost desfășurate și în nordul judeţului, de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Patarlagele. Poliţiştii au verificat şi legitimat aproximativ 450 de persoane. De asemenea, au oprit pentru control în trafic peste 270 de autovehicule.

Totodată, echipajele din teren au verificat peste 50 de unităţi comerciale şi aproximativ 30 de obiective asigurate cu pază.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 140 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 86 pentru nereguli la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 50 pentru nerespectarea Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 4 sancţiuni privind alte acte normative. Valoarea totală a sancțiunilor a fost de peste 71.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!