Descinderi cu mascați la un tânăr de 24 ani cercetat și reținut pentru proxenetism. 10 persoane săltate pentru audieri

0

Percheziţii la domiciliul unui tânăr bănuit de proxenetism. Poliţiştii au reținut pentru 24 de ore buzoianul care ar fi înlesnit practicarea prostituţiei. În urma percheziţiilor, polițiștii au ridicat înscrisuri și mai multe medii de stocare, iar un autoturism de lux a fost indisponibilizat, în vederea instituirii sechestrului asigurător.

În data de 14 iunie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pogoanele au pus în executare un mandat de percheziţie, emis de Judecătoria Pogoanele, în localitatea Brădeanu, la domiciliul unui tânăr de 24 de ani, bănuit de proxenetism.

În urma documentării activităţii infracţionale a bărbatului a reieșit că, în perioada 2021-2023, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei pe teritoriul Germaniei de către o tânără, de 24 de ani, din Ialomiţa.

În urma percheziţiilor, polițiștii au ridicat înscrisuri și mai multe medii de stocare, iar un autoturism de lux a fost indisponibilizat, în vederea instituirii sechestrului asigurător.

Reținut pentru 24 ore

În baza mandatelor de aducere, au fost conduse la sediul poliţiei 10 persoane, în vederea audierii.

Față de bărbatul de 24 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate ale Direcţiei Operaţiuni Speciale, Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor şi Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Poliţiei Române.

La acțiune au participat luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum şi prezumţia de nevinovăţie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!