Un șofer de 19 ani a încercat să dea mită polițiștilor

0

Un șofer în vârstă de 19 ani din Botoșani, a oferit agenților de poliție, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza municipiului Botoșani, 100 de euro și 200 de lei, pentru a-i determina pe aceștia să nu aplice măsurile legale în raport cu abaterea constatată. Polițiștii aveau pornită aparatura tip bodycam. L-au înregistrat pe tânărul de 19 ani și au luat împotriva acestuia măsurile legale ce se impuneau.

Astfel, în data de 17 iunie 2023, în jurul orei 23:40, ofițerii de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au fost sesizați de către lucrători din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier despre faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic un conducător auto pentru faptul că depășise viteza legală de deplasare aferentă unui sector de drum, context în care le-a fost oferită o sumă de bani cu titlu de mită.

Ofițerii de poliție din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Botoșani au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, cercetările fiind continuate, în coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!