Tânăr de 24 ani reținut pentru distrgere. A incendiat două utilaje agricole !?

0

Poliţiştii buzoieni au reţinut un tânăr de 24 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de distrugere. Bănuitul ar fi distrus prin incendiere două utilaje agricole. Este cercetat și pentru că ar fi distrus mai multe conducte de apă care alimentau terenul cultivat, precum și conductori electrici.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Mărăcineni, a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din Galați, bănuit de comiterea unei infracţiuni de distrugere.

Fapta a fost sesizată în data de 17 iunie 2023 de către persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Mărăcineni.
Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că, în perioada de 16-17 iunie anul curent, bănuitul ar fi distrus prin incendiere două utilaje agricole.

Totodată, tânărul ar mai fi distrus și mai multe conducte de apă care alimentau terenul cultivat, precum și conductori electrici.
Prejudiciul a fost estimat de persoana vătămată la 30.000 de lei.

Faţă tânărul de 24 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

UPDATE

În urma prezentării instanței, față de bărbat a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!