Femei arestate pentru înșelăciune, date pe mâna Parchetului

0

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale cercetează două femei din Buzău pentru că ar fi înșelat o tânără de 28 ani. Prejudiciul a fost estimat la 100.000 de lei. 

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău sprijiniți de polițiști de investigare a criminalității economice și de proximitate au depistat principalele bănuite în cazul unei infracțiuni de înșelăciune.

Este vorba despre două buzoience în vârstă de 34 și 65 de ani care, în perioada iulie-octombrie 2021, ar fi înșelat o tânără în vârstă de 28 de ani din Iași, sub pretextul facilitării recuperării prejudiciului într-o altă cauză penală, în care aceasta era persoană vătămată.

Polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la imobilul utilizat de bănuite, de unde au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile.

Față de cele două bănuite a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore urmând ca astăzi, 30 iunie, să fie prezentate unității de Parchet pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!