Tineri agitați percheziționați. Ce au găsit jandarmii asupra lor !? Amenzi de peste 17.500 lei

0

La data de 3 iulie a.c., jurul orei 21:00, jandarmii din Buzău au depistat în municipiul Buzău patru tineri care, la vederea echipajului, au manifestat un comportament agitat. În urma controlului corporal efectuat, asupra unuia dintre tineri a fost găsită o cutie metalică ce conținea două pachețele cu materie vegetală mărunțită, despre care exista bănuiala că ar avea efect psihotrop.

Controlul efectuat a făcut parte dintr-o serie de acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor cu violențe și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, atât în mediul urban, cât și în mediul rural, desfășurate de polițiști și jandarmi, acțiuni care ce au continuat și în ultimele 24 de ore.

Polițiștii și jandarmii au urmărit și prevenirea traficului și consumului de droguri, precum și creșterea gradului de siguranță rutieră.

Forțele de ordine au legitimat 278 de persoane și au controlat aproximativ 100 de autoturisme, fiind testați cu aparatele drugtest și etilotest 76 de conducători auto.

Pentru neregulile contatate au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale. 21 dintre acestea au fost aplicate conform Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Valoare totală a sancțiunilor este de peste 17.500 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!