NEWS ALERT – Un bebeluş de 8 luni şi un alt copil de 6 ani au suferit traumatisme la nivelul capului şi feței

0

Traficul este dirijat chiar acum pe bulevardul Stadionului, din municipiul Buzău, urmare producerii unui grav accident rutier. Doi copii au ajuns la UPU SMURD Buzău cu traumatisme la nivelul capului şi feței.

 

Din primele date de la fața locului primite de la I.P.J. Buzău, a reieșit că autoturismul condus pe bulevardul Stadionului dinspre strada Simila către Parcul Crâng, de către un șofer în vârstă de 36 ani, din Buzău, a surprins și a accidentat trei pietoni, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal.

 

Persoanele rănite, o femeie de 27 ani și doi minori de 6 ani, respectiv 8 luni, au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

 

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

 

 

UPDATE

 

Conform datelor primite de la Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Buzău, în urma accidentului rutier, la U.P.U. -SMURD au fost transportate 3 victime: o femeie în vârstă de 27 ani și doi copii, cu vârste de 6 ani, respectiv 8 luni.

 

Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, grad 1 şi o contuzie de bazin, iar cei doi copii au suferit traumatisme la nivelul capului si feței.

 

Toți pacienții sunt stabili hemodinamic şi  respirator, constienți, cooperanți, în curs de investigații.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!