Accident grav pe DN2E85, la ieșire din Râmnicu Sărat către Focșani. Un bărbat a decedat iar alte patru persoane sunt grav rănite

0

În urmă cu puțin timp, pe DN2E85, la ieșire din Râmnicu Sărat către Focșani a avut loc un grav accident rutier. Este vorba despre coliziune între două autovehicule în urma căreia un bărbat a decedat iar alte patru persoane din Vrancea şi Bacău sunt grav rănite.

 

 

Conform datelor primite de la I.P.J. Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Buzău către Focșani, un șofer de 64 ani din Vrancea, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe sensul opus de mers, de către un bărbat de 63 ani, din Bacău.

 

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului de 64 ani din Vrancea, rănirea pasagerei acestuia, o femeie de 46 ani, tot din Vrancea, rănirea șoferului din Bacău și a două pasagere din mașina acestuia, două femei în vârstă de 63 și 54 ani din Bacău.

 

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!