NEWS ALERT: A fugit de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, secția Ojasca. Polițiștii au instituit filtre pe căile principale de acces

0

Seară trecută, în jurul orei 22.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați prin apel 112 că un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Săpoca, secția Ojasca, a părăsit fără drept unitatea medicală în care era internat pentru măsură de siguranță.

 

Urmare a sesizării, au fost mobilizate cu operativitate echipaje din dispozitivul de ordine publică, dar și polițiști de investigații criminale, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și jandarmi.

 

Polițiștii au demarat activitățile specifice în vederea depistării persoanei și înlăturării oricărei eventuale stări de pericol.

 

Concomitent, au fost organizate și instituite filtre pe căile principale de acces.

 

Bărbatul, Mocanu Sorin, în vârstă de 36 ani, din comuna Tâmboești, județul Vrancea, a fost dat în urmărire la nivel național.

 

Semnalmente: înălțime 1,75 metri, constituție atletică, păr tuns scurt, ochi albaștri, ca și particularitate prezintă postura ușor aplecată în timpul mersului.

 

La momentul plecării din unitatea medicală, era îmbrăcat cu pijamale.

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

 

UPDATE

Aproximativ 40 de polițiști și jandarmi au desfășurat activități specifice în vederea depistării persoanei căutate, pe tot parcursul nopții, fiind utilizați câini de urmă și camere cu termoviziune.

Polițiștii de investigații care scotoceau perimetrul, au fost sesizați de către o localnică cu privire la faptul că geamul unei clădiri nelocuite este spart.

Polițiștii l-au depistat pe bărbatul din Vrancea în interiorul imobilului acesta fiind preluat de către luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și transportat la unitatea medicală în vederea reinternarii.

Polițiștii continuă verificările specifice, în scopul clarificării tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul și luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!