Au luat foc în toiul nopții. Cauza incendiului : ,,…evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei acțiuni intenționate,,

0

Pompierii militari din cadrul ISU Vrancea au intervenit în cursul acestei dimineți pentru localizarea și lichidarea unui incendiu care se manifesta la o gospodărie din localitatea Golești.

 

 

Incendiul a fost anunțat în jurul orei 01.50 prin intermediul numărului de apel unic 112 la dispeceratul comun ISU-SAJ.

Către locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.

Intervenția s-a desfășurat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Golești, iar măsurile de ordine și siguranță publică au fost asigurate de către un echipaj mixt din cadrul IPJ și IJJ Vrancea.

La fața locului s-a constatat că incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului și mansardei locuinței, pe o suprafață de cca. 100 mp.

Pompierii militari au intervenit atât pentru localizarea și lichidarea incendiului, cât și pentru protejarea construcțiilor învecinate.

În urma acestuia au ars acoperișul casei, construit din lemn cu învelitoare din tablă, precum și obiecte de mobilier amplasate în mansarda locuinței.

De asemenea, s-au deteriorat pereții casei de locuit, iar din cauza radiației termice au fost afectate două geamuri ale unei hale aflate în imediata vecinătate.

Datorită intervenției operative a pompierilor, s-a împiedicat propagarea incendiului la celelalte gospodării din apropiere.

,,Incendiul a fost lichidat în jurul orei 03.20.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei acțiuni intenționate.,, a transmis I.S.U. Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!