Reţinut pentru încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, amenințare și violență în familie

0

La data de 11 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila-Biroul Proximitate au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore un bărbat de 44 de ani, din Brăila pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție (trei acte materiale), amenințare și violență în familie.

 

În perioada 3-6 iunie a.c., bărbatul ar fi încălcat în mod repetat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis de Poliția Municipiului Brăila, apropiindu-se fără drept de locuința și locul de muncă al soției sale, în vârstă de 44 de ani, din Brăila, pe care ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu moartea.

 

La data de 11 iunie a.c., Judecătoria Brăila a emis ordin de protecție prin care bărbatului în cauză i-au fost stabilite obligații pentu o perioadă de 12 luni. Ulterior, acesta ar fi încălcat ordinul de protecție, apropiindu-se la o distanță mai mică de 200 de metri de locul de muncă al soției sale și față de școala unde învață fiica sa.

 

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Brăila.

La data de 12 iunie a.c, a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere legală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!