Polițiștii buzoieni au fost sesizați în week end de producerea unui accident de circulație pe Aleea Sporturilor, în municipiul Buzău. Cele două maşini implicate au tamponat un alt autoturism parcat. Victimele au fost transportate la Spital pentru îngrijiri medicale.

Din primele cercetări a reieşit că în timp ce conducea autoturismul din parcarea unui supermarket către Aleea Mălinului, un șofer în vârstă de 68 de ani, din Buzău, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe Aleea Sporturilor către strada Dorobanți, de către o șoferiță în vârstă de 32 de ani, din Buzău. În urma coliziunii cele 2 autoturisme au ricoșat într-un alt auto parcat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferiței și a altor două pasagere ale acesteia, două femei în vârstă de 52 și 66 de ani, ambele din Buzău, acestea au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform reprezentanţilor I.P.J.  Buzău, a fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!