Proiecte pentru reabilitarea Colegiului Național Alexandru Vlahuță de 3.461.479,98 lei

0

Conform unor proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Râmnicu Sărat, Colegiul Național Alexandru Vlahuță va fi reabilitat. În acest sens, au fost inițiate două proiecte de hotărâre ce au fost supuse la vot în ședința C.L.M. Râmnicu Sărat. Pentru reabilitare sânt vizate sala de sport și baza sportivă.

Reabilitarea/restaurarea Colegiului Național Alexandru Vlahuță este cuprinsă pentru finanțare în cadrul programului național de dezvoltare locală 2017-2022. Recent, consilierii locali au avut pe ordinea de zi a ședinței de lucru, două proiecte privind reabilitarea Colegiului. Unul dintre ele viza aprobarea devizului general actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați iar cel de-al doilea, aprobarea asigurării cofinanțării obiectivului de investiții.

Valoarea proiectului de reabilitare/restructurare a Colegiului Național Alexandru Vlahuță este de 3.461.479,98 lei.  Conform proiectului, mare parte din sumă va merge la reabilitarea sălii de sport unde va fi investită suma de 1.569.773,57 lei și amenajarea bazei sportive ce necesită o investiție de 1.304.134,51 lei. Vor fi efectuate cheltuieli cu studii de teren, expertize tehnice și audit energetic, asistență tehnică, obținere de avize, autorizații, acorduri, cheltuieli conexe organizării de șantier dar și alte cheltuieli necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!