Sancțiuni de 49.000 lei și buzoian înregistrat conducând cu 194 km/oră

0

Polițiștii buzoieni au aplicat în 24 ore amenzi în valoare de 49.000 lei. Printre cei sancționați se numără și un buzoian de 25 ani. A fost înregistrat „zburând” cu 194 km/h pe un sector de drum cu limita de viteză de 90km/h. 

În ultimile 24 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie
Judeţean Buzău au continuat activităţile de combatere a indisciplinei în trafic şi au aplicat 167 de sancţiuni contravenţionale, au reţinut 11 permise de conducere ca urmare a neregulilor constatate în trafic. Aparatele radar au înregistrat 43 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, iar împotriva a 7 conducători auto s-a luat pe lângă sancţiunea contravenţională şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru următoarele 90 de zile, respectiv 120 de zile.

Cu cea mai mare viteză de 194 km/h a a fost înregistrat autovehiculul unui tânăr de 25 de ani din Buzău, care rula pe DN2B, la ieșire din municipiul Buzău.

Alte sancţiuni au fost aplicate şoferilor care nu au purtat centura de siguranţă, celor care au circulat cu autoturisme ce prezentau defecţiuni tehnice dar şi pentru alte abateri în trafic.

Pe lângă şoferii indisciplinaţi, poliţiştii rutieri au mai sancţionat şi 35 de pietoni și bicicliști care şi-au pus viaţa în pericol prin nerespectarea regulilor de circulație. Alte două permise de conducere au fost reţinute pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare și pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 49.000 de lei. În aceeași zi, poliţiştii buzoieni au întocmit un dosar penal la regimul rutier pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!