Râmnicul izvor de talente ! Christiana Periețeanu premiantă la pian

2

Râmnicu Sărat este un adevărat izvor de talente. La doar 9 ani, a reprezentat cu mândrie Școala generală nr.1 din Râmnic la două concursuri și la ambele a câștigat premiul întâi la secțiunea pian. Christiana studiază pianul de 4 ani. 

Christiana Periețeanu studiază pianul de patru ani în regim privat cu profesorul coordonator Petrescu Ginel de la Liceul de Arte Margareta Sterian din Buzău.

Ambele concursuri la care a participat micuța râmniceancă, s-au desfășurat online, primul în luna mai și cel de-al doilea în luna iunie. În anii precedenți concursul s-a desfășurat în București la ARCUB sala Arcelor.

În luna mai Christiana a participat la ediția a X-a a concursului de interpretare pentru pian ,,Allegretto,, unde a obținut premiul întâi special.

În luna iunie Christiana a reprezentat Școala generală nr.1 din Râmnic la ediția a III-a a  concursului international de interpretare ,,Scherzzo,,. A obținut premiul întâi special la categoria ,,pian complementar,,.

În data de 23 septembrie a împlinit 9 ani. Ținând cont de abilitățile și talentul ei, părinții au surprins-o într-un mod plăcut. I-au cumpărat micuței un pian portabil.

Pe lângă pianul portabil primit cadou, Christiana are pianina de la bunicul ei la care ține foarte mult, un Lirika cumparat nou din Cluj în anul 1984 dar și un pian Lyra Genossenschaft achizitionat de părinții ei când au constatat că are rezultate bune. ,,Studiaza pe toate 3 si le acorda atentie in mod egal.,, au declarat părinții Christianei.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Râmnicul izvor de talente ! Christiana Periețeanu premiantă la pian

  1. Felicitări părinților pentru descoperirea talentului din timp și demersurile de a încuraja și susține fata în drumul pe care și l-a ales de mică, mult succes și la mai multe premii de acest fel!
    Felicitări Cristiana!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!