Cinci școli din comune limitrofe Râmnicului participă acum la ,,Cupa satelor,,

0

Primăria Valea Râmnicului în colaborare cu Școala Gimnazială din comună a organizat de Ziua educației o competiție sportivă la care participă chiar în acest moment, elevii a cinci școli gimnaziale din apropierea Râmnicului. De la prima ediție a competiției ,,Cupa satelor,, au lipsit elevii din Podgoria.

Elevii de la Școlile Gimnaziale din Valea Râmnicului, Ziduri, Plevna, Topliceni și Amara, participă chiar acum la competiții de fotbal și atletism, organizate de Primăria Valea Râmnicului la Centrul de agrement din Valea Râmnicului.

Echipele sânt susținute din gradenă de  primarul comunei Valea Râmnicului, Marian Galbenu, de profesor Simona Ilie în calitate de director al Școlii Gimnaziale Valea Râmnicului  dar și cadre didactice de la Școlile participante și antrenorii echipelor.

Echipele câștigătoare, vor primi la final tricouri personalizate, diplome și medalii.

Invitați să participe la concursul aflat la prima ediție, au fost și elevii din Podgoria însă o problemă de sănătate a antrenorului, se pare, a împiedicat participarea la concurs a echipei ce reprezintă Școala din Podgoria.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!