Valea Râmnicului, locul I la fotbal la ,,Cupa satelor,, ! Jucător al ehipei din Ziduri accidentat în teren. Echipa din Ziduri a bătut echipa din topliceni cu 7-0

0

Prima ediție a competiției ,,Cupa satelor,, organizată la Valea Râmnicului s-a încheiat. Locul I la fotbal a fost ocupat de echipa ce reprezintă comuna Valea Râmnicului. Un jucător din echipa comunei Ziduri a fost accidentat. S-a intervenit imediat. A fost transportat la Spitalul din Râmnicu Sărat iar de acolo, transportat urgent la Spitalul județean. 

Competiția a fost una strânsă. Câștigătoarea cupei, echipa care a ocupat locul I  este echipa comunei Valea Râmnicului. Locul II aparține elevilor care reprezintă comuna Ziduri. Iată rezultatele.

Locul  I  :  Valea Râmnicului

Locul II  :  Ziduri

Locul  III  :  Topliceni

Echipa Ziduri a bătut cu 7-0 echipa comunei Topliceni.

Valea Râmnicului – Plevna : 3 – 0

Amara – Plevna  :  3 –  0

Valea Râmnicului  – Amara  : 3 – 0

Ziduri  –  Topliceni  :  7  –  0

Topliceni  –  Amara  :  3  –  2

Jucător din echipa comunei Ziduri accidentat, transportat urgent la Spital

Jucătorul cu nr.9 din echipa de fotbal care a reprezentat comuna Ziduri a fost accidentat în timpul jocului. George Dumitru din satul Costieni a fost transportat imediat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. De acolo a fost timis cu ambulanța la Spitalul județean Buzău. Din primele informații,  se pare că și-ar fi fracturat mâna stângă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!