Pacienti trimisi la U.P.U. Buzau din lipsa de medici ! Cine este vinovat de situatia Spitalului din Ramnic !? Se cauta specialisti

0

Spitalul Municipal Râmnicu Sărat se confruntă în continuare cu o criză acută de cadre medicale. Conform unui anunț publicat recent de reprezentanții unității, cam toate secțiile au nevoie de specialiști. Situația este una critică. Mulți pacienți sânt trimiși la U.P.U. a Spitalului Județean Buzău. Recent a fost angajat un nou director medical iar acum se caută specialiști. Primarul municipiului susține că această criză s-a declanșat odată cu închiderea unității în vederea tratării cazurilor de Covid 19 și că nu ar fi vina managerului sau directorului medical. 

Se cauta specialisti 

Vor primi salarii motivante si le vor fi decontate unele cheltuieli

Reprezentanții Spitalului Municipal Ramnicu Sărat au publicat recent pe site-ul unității, un anunț conform căruia caută specialiști pentru mai multe secții medicale. Lista este una destul de lunga : radiologie si imagistica medicala, neurologie, medicina interna, chirurgie generala, pediatrie, oncologie, neonatologie, A.T.I., cardiologie, pneumologie, boli infectioase, boli nutritie si diabet. Conform anuntului, se ofera salarii atractive, se deconteaza cheltuielile cu cazare ori transport si se acorda beneficii lunare in limita a doua salarii minim brute, timp de 6 luni, 18.000 lei.

Recent a fost numit in functie un nou director medical. Medicul Felicia Vasile a fost inlocuit cu medicul Madalia Eftenaru. Angajarile vor continua.

In prezent, situatia este una destul de critica deoarece, cazurile mai complicate ce tin de sectii pentru care se cauta acum  medici, sant trimise urgent cu ambulanta la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Buzau.

Situatia este critica de cand Spitalul a fost inchis si folosit doar pentru pacientii care au avut Covid 19

Situatia de la Spitalul Municipal Ramnicu Sarat a fost dezbatuta si in sedinta ordinara de lucru a C.L.M. Ramnicu Sarat in momentul in care doctorul Madalina Eftenaru a ocupat scaunul de director medical. Primarul municipiului, profesor Sorin Cirjan a tinut sa precizeze atunci ca, de situatia critica nu se fac vinovati reprezentantii spitalului, nici fostul director medical, medicul Felicia Vasile si ca toate problemele au aparut atunci cand Spitalul Municipal Ramnicu Sarat a fost inchis si declarat Spital Covid.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!