Cadru medical rănit într-un accident în care au fost implicate trei autoturisme

0

În data de 10 octombrie a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii buzoieni au fost sesizați de producerea unui accident de circulație pe DN2E85, în localitatea Spătaru.

Din primele cercetări a reieşit că este vorba despre o coliziune între trei autovehicule, un autoturism condus pe direcția București către Buzău, de o șoferiță în vârstă de 45 de ani, din Buzău, o autoutilitară cu remorcă ce se deplasa pe aceeași direcție și la volanul căreia se afla un conducător auto buzoian de 51 de ani și o ambulanță, condusă de către un șofer de 49 de ani, de asemenea din Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 5 persoane: un cadrul medical al autospecialei, o buzoiancă în vârstă de 38 de ani, respectiv 4 ocupanți ai autoturismisului, respectiv șoferița și 3 pasageri, cu vârste cuprinse între 10 și 47 de ani, toți din Buzău.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform declarațiilor reprezentanților I.P.J. Buzău, în cauză a fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!