Bătrână de 84 ani din Râmnic agresată și tâlhărită de un tânăr de 32 ani ! I-a furat bani și bijuterii iar cu banii a mers la pariuri

0

A crezut că va paria în zi de 13 cu bani furați și că va câștiga însă ziua de 13 chiar a fost cu ghinion pentru un râmnicean de 32 ani. A ajuns în arest preventiv pentru că a tâlhărit o bătrână de 84 ani.

În data de 13 octombrie, în urma probatoriului administrat de poliţişti, faţă de un bărbat de 32 ani, din Râmnicu Sărat, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Fapta a fost sesizată poliției în seara de o femeie de 84 de ani, din Râmnicu Sărat, care a sesizat că, în jurul orei 23.00, în locuința sa ar fi pătruns o persoană necunoscută care, prin acte de violență, i-ar fi sustras bani şi bijuterii.

Partea vătămată a estimat un prejudiciu de 1000 de lei. Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-au deplasat poliţişti de investigații criminale, fiind demarate verificări pentru identificarea şi prinderea agresorului.

În baza semnalmentelor oferite de partea vătămată, au fost demarate căutări cu forţe mărite pe raza municipiului, persoana fiind dată în consemn întregului dispozitiv aflat în serviciu.

În scurt timp, bărbatul a fost depistat în incinta unei săli de jocuri de noroc, iar în urma controlului corporal, poliţiştii au găsit asupra acestuia banii şi bijuteriile sustrase. Pe bază de ordonanţă, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astăzi, urmează a fi prezentat parchetului cu propunere de sesizare a instanţei, în vederea arestării preventive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!