Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, din Râmnicu Sărat organizează prima ediție a festivalului concurs național de interpretare a cântecului popular ,,Rapsodii de toamnă,,

0

La sfârșitul lunii octombrie va avea loc la Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, din Râmnicu Sărat prima ediție a Festivalului concurs național de interpretare a cântecului popular ,,Rapsodii de toamnă,,. Regulile sânt stricte și ar putea duce la descalificare !

Înscrierea în concurs se va face pe baza unei fișe de înscriere iar preselecția va avea loc în data de 29 octombrie în sala de spectacole a Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, între orele 8.00-16.00. Copiii din alte județe care nu se pot prezenta la preselecție dar doresc să participe la concurs, pot trimite o înregistrare audio sau un link cu o filmare video pe o adresa de e mail pusă la dispoziție de reprezentanții Centrului Cultural  ,,Florica Cristoforeanu,,.

La concurs pot participa interpreți de muzică populară sau grupuri vocale care au în componență între 5 și 20 de copii, cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani, atât din județul Buzău cât și din alte județe.

Obligații care, încălcate, ar duce la descalificare 

Conform Regulamentului de participare, concurenții vor prezenta negativul pe un stick cu o oră înainte de începerea concursului.

O regulă care ar da comisiei de preselecție dreptul de a-i descalifica este lipsa costumului popular ce reprezintă zona din care vin.

Concurenții au obligația să se prezinte pe scenă în costum național tradițional din zona pe care o reprezintă. Conform Regulamentului și încălțămintea trebuie să aparțină costumației altfel, concurenții ar putea fi descalificați.

Concursul se va desfășura în sala de spectacole a Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, în data de 30 octombrie începând cu ora 10.00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!