Hoț de buzunare din București prins de poliţiştii buzoieni

0

Un bărbat de 69 ani din București bănuit de furturi din buzunare a fost reținut de polițiștii buzoieni în ziua de 13 octombrie. Instanța a dispus arestarea preventivă !

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău au reținut pentru 24 de ore principalul bănuit în cazul unor furturi din geantă.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în perioada martie – septembrie, bănuitul, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din București, ar fi profitat de neatenția persoanelor aflate în mijloacele de transport în comun și le-ar fi sustras, din geantă sau buzunare, bani. Polițiștii buzoieni l-au depistat pe bărbat în municipiul București și l-au condus la sediul poliţiei în baza mandatului de aducere.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului pentru luarea unei măsuri preventive. Instanţa a dispus vineri, 14 octombrie arestarea preventivă a bucureşteanului pentru 30 de zile. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului.

Pentru prevenirea furturilor din autoturisme, poliţiştii recomandă cetăţenilor:

Evitaţi să aveţi asupra dumneavoastră sume mari de bani, în numerar ! 

Când achitaţi cumpărăturile, nu scoateţi toată suma de bani, ci numai necesarul plăţii contravalorii acestora !

Furturile din buzunare şi genţi se comit în special în locurile aglomerate.

Dacă sunteţi împins în astfel de locuri, verificaţi-vă imediat buzunarul cu bani sau geanta, pentru a fi siguri că nu sunteţi victima unei înscenări a unui hoţ !

Când vă deplasaţi, evitaţi zonele puţin circulate sau întunecate !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!