Râmnicean săltat pentru furt din locuință ! Percheziții domiciliare pentru un prejudiciu de 9.000 de euro

1

Polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat au identificat principalul bănuit de comiterea unor furturi din locuinţă. Au arestat un tânăr de 21 ani din Râmnic pentru intrare prin efracţie, furt de electronice, electrocasnice, unelte electrice, accesorii şi bijuterii în valoare de 9000 euro. Pentru depistarea bunurilor furate s-au făcut și percheziții domiciliare. 

La începutul lunii octombrie, un râmnicean în vârstă de 47 de ani a sesizat organelor de cercetare penală  faptul că cineva ar fi intrat ilegal în locuință, în lipsa sa și i-ar fi sustras bunuri în valoare de 9000 de euro.

Din investigaţii, poliţiştii au stabilit că principalul bănuit de comiterea faptelor este un bărbat în vârstă de 21 de ani, din Râmnicu Sărat care, la începutul lunii octombrie ar fi profitat că imobilul era temporar nelocuit şi ar fi pătruns prin efracţie în locuinţă, prin forţarea uşii de acces. Râmniceanul ar fi sustras mai multe electronice, electrocasnice, unelte electrice, accesorii şi bijuterii.

Prejudiciu recuperat parțial urmare unor percheziții domiciliare

Ieri, poliţiştii din Râmnicu Sărat, cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la imobile utilizate de principalul bănuit şi de cunoscuţi ai acestuia.

Poliţiştii au descoperit mai multe bunuri sustrase, prejudiciul fiind recuperat în procent de 70%.

Arestat pe bază de ordonanță

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, iar în urma administrării materialului probator, pe bază de ordonanţă, poliţiştii l-au reţinut pe bănuit pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, bărbatul urmează a fi prezentat parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

1 thought on “Râmnicean săltat pentru furt din locuință ! Percheziții domiciliare pentru un prejudiciu de 9.000 de euro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!