Reales președinte al Organizației P.S.D. Râmnicu Sărat, primarul Sorin Cîrjan dezvăluie planuri de viitor

0

Astăzi, la sediul P.S.D. din Râmnicu Sărat a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia a fost prezentată noua conducere a Organizaţiei Municipale. În calitate de președinte reales dar și de primar, profesorul Sorin Cîrjan a declarat că își dorește să-și păstreze scaunul de primar pentru a duce la bun sfârșit proiectele asumate, promise râmnicenilor în campania electorală și că nu aspiră la un scaun în Parlament. 

Alături de președintele Organizaţiei P.S.D. Râmnicu Sărat de primarul Sorin Cîrjan, au fost doi vicepreședinți si anume avocatul Lucian Predonescu și Florin Ceparu, administrator public în cadrul Primariei.

La conferință au mai participat membri de seamă din partid cu funcții de răspundere în unități de interes public subordonate Primăriei, precum unitățile de învățământ, Spital, Serviciul Public de Asistență Socială reprezentat de director  Mihaela Popescu, managerul Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu,, Rafaela Predonescu.

,,Prin acest demers și prin toată activitatea ne dorim să continuăm programele pe care ni le-am asumat în alegerile locale, atunci când am câștigat. Dorim să continuăm reformarea instituțiilor publice, modernizarea orașului, toate lucrurile acestea, în acord cu partenerii noștri și celelalte organizații politice reprezentate în C.L.M.,, a declarat președintele Organizaţiei Municipale a P.S.D. Râmnicu Sărat, primarul Sorin Cîrjan.

Primarul municipiului a mai adăugat faptul că dorește să lege o bună colaborare pentru finalizarea proiectelor promise în campania electorală și cu reprezentanţii celorlalte formațiuni politice din Consiliul Local Municipal.

A infirmat de asemenea, zvonul că ar aspira la un scaun în Parlament și a declarat că indiferent ce funcție ar ocupa din anul 2024, va munci alături de colegi pentru a duce proiectele promise la bun sfârșit. ,,Nu am aspirații politice. Nu voi pleca în Parlament.  Sânt dispus să muncesc alături de colegii mei și în altă funcție.,, a declarat Sorin Cîrjan.

Printre proiectele de partid pe care și-a  propus să le realizeze Sorin Cîrjan, se numără și atragerea de noi membri, chiar și din rândul celor care au plecat și vor să se întoarcă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!