Bătaie în Râmnicelu ! Trei persoane reținute pentru lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, amenințare și distrugere

0

Două găști din Râmnicelu și Râmnicu Sărat s-au luat la bătaie în weekend în Râmnicelu. Au distrus în parte un autoturism dar vinovații au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști. S-au ales cu dosare penale.

În seara zilei de 28 octombrie, polițiștii râmniceni au fost sesizați prin apel SNUAU 112 despre faptul că pe o stradă din localliatea Râmnicelu, s-a produs un conflict spontan între mai multe persoane. La fața locului au fost dirijate operativ echipaje de ordine publică, în vederea depistării persoanelor și aplanării conflictului. Din investigaţii a reieșit că în conflictul spontan au fost implicate 3 persoane de o parte și alte trei de cealaltă parte, cu vârste cuprinse între 31 și 54 de ani, din Râmnicelu și Râmnicu Sărat. În timpul altercației, persoanele și-ar fi adresat injurii, s-ar fi agresat reciproc și ar fi distrus componente ale unui autoturism.

Față de 3 persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, amenințare și distrugere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!