Doliu și șoc în I.P.J. Buzău ! O polițistă de 36 ani a fost găsită de soț împușcată în locuința sa

0

O polițistă de doar 36 ani din cadrul postului de poliție Rurală Mărăcineni, a fost găsită de soțul ei, decedată prin împușcare, în locuința din cartierul buzoian Dorobanți. Colegii au întocmit un dosar penal și fac cercetări. Ar putea fi vorba de sinucidere sau de un accident !

În această dimineață, soțul polițistei a fost cel care a solicitat ajutor organelor legii, după ce, ajuns acasă, și-a găsit soția împușcată în domiciliul comun din cartierul buzoian Dorobanți.

Tânăra buzoiancă era agent de poliție la ordine și siguranţă publică și activa din anul 2009 la Secția de Poliție Rurală Mărăcineni. Absolvise Școala de agenți de la Câmpina, după care, în anul 2009 a obținut un post în cadrul la I.P.J. Buzău.

Cecilia Chiriță avea doi copii iar înainte de tragedie, buzoianca și-a dus copiii la școală și grădiniță. Abia după ce a revenit la domiciliul său din cartierul Dorobanți, s-ar fi petrecut tragedia.

Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al I.P.J. Buzău subcomisar de poliție Ane-Mari Vrapciu, ar putea fi vorba și de un accident dar și de o sinucidere cu arma din dotare. S-a întocmit un dosar de cercetare penală și urmează să se stabilească ce s-a întâmplat de fapt. De asemenea, la elucidarea cazului va ajuta și rezultatul necropsiei.

,,Ca în orice caz de această factură, la acest moment când se face cercetarea la fața locului, nu eliminăm nicio ipoteză. Se iau în calcul toate aspectele de natură a clarifica producerea accidentului… La acest moment nu sânt indicii care să conducă în sfera vreunui alt act infracțional.,, a declarat subcomisar de poliție Ane-Mari Vrapciu, purtător de cuvânt al I.P.J. Buzău.

Tânăra polițistă avea doi copii, un băiețel și o fetiță cu vârste de 5 ani și 10 ani.

Deși la fața locului ar fi ajuns un echipaj medical, din păcate, nu s-a mai putut face nimic.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!