Demersuri pentru amenajarea unui parc la Puieşti

0

Un proiect destinat tinerilor din comuna Puieşti, demarat de ceva vreme, împiedicat cumva de birocraţia şi hârţogăraia specifică ţării noastre, va fi demarat în primăvara anului viitor. O clădire situată în spatele terenului, cu destinaţia de crematoriu în vremuri de demult, a întârziat cu circa trei luni de zile construirea parcului. Primarul comunei aşteaptă cu nerăbdare să pună ,,prima mistrie de ciment,, la bazele parcului.

Este vorba despre construirea şi amenajarea unui parc în Puieştii de Sus, pe un teren situat între Şcoala Gimnazială şi Biblioteca Comunală.

După luni de zile de demersuri necesare obţinerii avizelor şi autorizaţiilor legale, când primarul comunei Puieşti, profesor Rodica Bârlă a sperat că lucrările ar putea demara, au urmat alte trei luni de zile de suspans, demersuri şi aşteptare.

O clădire aflată în spatele terenului, a rămas în hârtii din vremuri vechi, cu destinaţia de crematoriu. A fost nevoie de alte demersuri şi de obţinerea altor avize şi a altor hârtii. Toate demersurile şi piedica întâmpinată au dus cumva la întârzierea construirii şi amenajării parcului însă acum, proiectul se află, oarecum, în fază finală. Urmează obţinerea autorizaţiei de construcţie iar apoi desemnarea executantului.

Ajunsă la capăt de drum, aproape de demararea lucrărilor, primarul Rodica Bârlă a exclamat cu entuziasm : ,,Abia aştept să pun prima mistrie de ciment…,,.

Autorizaţia de construire şi desemnarea executantului sânt demersuri care necesită un timp mai scurt iar lucrările ar putea fi demarate în primăvara anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!