Incendiu la un restaurant din Izvoranu !

0

În acest moment, pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Neron Lupașcu,, Buzău, se deplasează pentru stingerea unui incendiu izbucnit la restaurantul unei cabane de pe raza localității Izvoranu.


Pentru că incendiul se afla în fază incipientă la momentul anunțării, iar clădirea respectivă este o construcție din material lemnos cu potențial de propagare rapid, la fața locului se deplasează 3 ASAS, Autocisterna, Autoscara S42 și ambulanța SMURD, cu un total de 21 pompieri.

S-a solicitat totodată intervenția Electrica și SVSU Tisău pentru sprijin.
Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, în apelul la 112 s-a anunțat că iese fum pe lângă horn.
Apelanții au intervenit și intervin cu stingătoare și alte mijloace până la sosirea pompierilor în încercarea de a opri propagarea.

Misiunea este în dinamică iar datele se pot schimba.

UPDATE

,,Restaurantul arde generalizat. Incendiul este localizat, se acționează lichidarea flăcărilor ce afectează o suprafață de aproximativ 300 mp. Nu sunt probleme deosebite, nu exista victime.,, este comunicatul purtătorului de cuvânt al I.S.U. Buzău, plutonier Vlăduț Pîrvu.

Pompierii au limitat propagarea incendiului, protejând astfel cel de-al doilea corp din lemn cu o suprafata de aproximativ 300 mp.

Update incendiu Izvoranu:

Suprafața afectată a rămas de aproximatic 300 de metri pătrați. O parte din forțe s-au retras de la locul interventiei, flacăra fiind lichidată. În acest moment acționează o autospecială de stingere și o autocisternă cu 8 Subofițeri . Fiind vorba de mult material lemnos, se lichidează ultimele focare ce ard mocnit, pentru a elimina orice risc de reaprindere. ,,Estimăm că misiunea va mai dura 1-2 ore.,, transmite purtătorul de cuvânt al I.S.U. Buzău plutonier Vlăduț Pîrvu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!