Consiliul Județean Buzău susține sportivii ! Felicită și C.S.M. Râmnicu Sărat

0

Săptămână plină de evenimente și competiții sportive și la Buzău. Trei echipe de fotbal s-au duelat astăzi, meciurile fiind disputate în cadrul etapei de Liga a V-a.

✅️Victoria Grebănu – Recolta Sălcioara ✅️Viitorul Valea Râmnicului – Recolta Boldu

✅️Vulturul Topliceni – Voința Cochirleanca

Alături Florin Popescu, secretarul general al A.J.F. Buzău, în gradenă a stat și vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Adrian Robert Petre.

,,Traversăm o perioadă plină pentru fotbalul buzoian, atât pentru juniori, cât și pentru echipele de seniori aflate în competițiile județene. Mi-am propus să urmăresc îndeaproape modul în care se desfășoară activitatea sportivă în competițiile organizate de A.J.F. Buzău. Îmi doresc profesionalism și seriozitate atât de la jucătorii și staff-urile echipelor, cât și de la arbitrii și observatorii asociației. Doar așa putem aduce fotbalul buzoian la nivelul potențialului pe care îl are.,, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Adrian Robert Petre.

,,Felicitări, CSM Râmnicu Sărat! 🏆

La sfârșitul celei de-a patra etape a turneului elitelor, partidă disputată între CSM Râmnicu Sărat și Spartac București, am premiat câștigătoarea fazei județene de juniori U15.

Am trăit alături de tinerii jucători bucuria și energia unor adevărați campioni, care mai au încă foarte multe de spus în fotbalul buzoian.

Felicitări CSM Râmnicu Sărat atât pentru rezultatul fruntaș obținut la faza județeană, cât și pentru parcursul fără înfrângere de până acum în faza națională!

Ați demonstrat că puteți face performanță și vă mulțumesc pentru exemplul de muncă si pasiune pentru fotbal pe care ni-l oferiți! Mult succes în continuare!,, a transmis sportivilor de la C.S.M. Râmnicu Sărat,  Adrian Robert Petre,  vicepreședintele Consiliului Județean Buzău.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!