Un antreprenor râmnicean și directorul unui Liceu au alergat pentru o cauză nobilă ! Stop accidentelor pe ,,Drumul Morții,, E85

0

Antreprenorul râmnicean Răileanu Cosmin a alergat în weekend 150 km pe  Drumul Morții – E 85 din centrul Bacăului până în RâmnicuSărat. A încercat să atragă atenția astfel, asupra necesității separatoarelor de sens  în vederea reducerii numărului de accidente. I s-au alăturat mai mulți prieteni printre care, directorul Liceului Teoretic ,,Ștefan cel Mare,, profesorul Vasile Neculăiasa.

Prietenii l-au felicitat pe rețelele de socializare.

,,Felicitări, Cosmin ! Răileanu Cosmin a alergat 150 de km neîncetat pe drumul national E85 pentru a atrage atenția asupra numeroaselor accidente care se întâmplă pe acel drum și pentru a face autoritățile să conștientizeze nevoia instalării parapetilor pe acest drum. ,, au postat amicii lui Cosmin Răileanu.

La sfârșitul săptămânii trecute Cosmin a fost #Băneasaforestrun, alături de oameni care împărtășesc aceeași pasiune, sâmbăta asta, aceeași pasiune – alergatul- a dorit să tragă un semnal de alarmă asupra circulației haotice pe drumurile naționale.

Cosmin Răileanu s-a bucurat în acest weekend și de susținerea unui reprezentant de seamă al municipiului Râmnicu Sărat. A alergat alături de el și profesorul Vasile Neculăiasa.

,,Am fost alaturi de prietenul si colegul meu Morning Runners – Cosmin Raileanu care a alergat de la Bacau la Ramicu Sarat ,eu doar de la Focsani, pentru #prevenție – #E 85-Drumul morții.,, a declarat profesor Vasile Neculăiasa.

Cosmin a primit felicitări și de la Clubul Sportiv Municipal Râmnicu Sărat.

Stop accidentelor  ! Viața are prioritate  !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!