Trei tineri din Râmnic arestați pentru furt calificat, lovire sau alte violenţe şi distrugere

0

Un bărbat de 32 ani din Râmnicu Sărat a fost înconjurat în toiul nopții de o gașcă de tineri puși pe scandal. L-au agresat fizic și verbal, i-au spart ochelarii de vedere și i-au furat ceasul de la mână. Agresorii au fost identificați și arestați pentru 24 ore. S-au ales cu dosare penale iar Parchetul Râmnicu Sărat le decide astăzi soarta.

În ziua de 5 noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat au reţinut trei tineri, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, lovire sau alte violenţe şi distrugere. Fapta a fost sesizată poliţiei în dimineaţa aceleiaşi zile, în jurul orei 07.00, de către un râmnicean în vârstă de 32 de ani, care a precizat că a fost deposedat de către un ceas şi, ulterior, agresat de mai mulţi tineri. Prejudiciul a fost estimat de păgubit la 3.200 de lei. Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 4 spre 5 noiembrie, râmniceanul a mers la o sală de jocuri de noroc unde ar fi a consumat băuturi alcoolice, iar în jurul orei 23.00, ar fi plecat către domiciliu. Pe drum, ar fi fost abordat de aproximativ șase  persoane, cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, care erau așezate pe canapelele din spaţiul public. Bărbatul ar fi purtat mai multe conversaţii cu tinerii, timp în care, profitând de neatenţia sa, i-ar fi sustras ceasul de la mână. Ulterior, acesta şi-ar fi continuat deplasarea către domiciliu, fiind urmat de către trei dintre persoane, care l-ar fi agresat, provocându-i leziuni şi distrugerea ochelarilor de vedere.

În urma activităţilor desfăşurate şi a materialului probator administrat, poliţiştii au identificat şi depistat principalii bănuiţi de comiterea faptei, trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani, din Râmnicu Sărat. Cei trei bănuiţi au fost reţinuţi de poliţişti şi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!