Arestat pentru violență domestică ! A încălcat un ordin de protecție, a incendiat locuința și a fugit dar a fost prins și arestat

0

Este cazul unui bărbat de 38 ani din Gura Teghii care avea ordin de protecție provizoriu. Nu avea voie să se apropie de soție și nici de cei doi copii minori pe care îi au împreună. Bărbatul, se pare că ar fi  încălcat ordinul, şi-ar fi agresat şi ameninţat soţia, ar fi incendiat locuinţa de domiciliu şi ar fi părăsit imobilul. A fost arestat și este cercetat penal. Poliţiştii au emis un nou ordin de protecție însă, la mijloc, sânt doi copii minori.

Din cercetările efectuate de polițiști din cadrul Poliției Nehoiu, a reieşit că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul şi-ar fi agresat şi ameninţat soţia, care a reuşit să părăsească imobilul şi să alerteze poliţia. Ulterior, bărbatul ar fi incendiat locuinţa de domiciliu şi ar fi părăsit imobilul, fiind depistat la scurt timp, în apropierea locuinţei.

L-au arestat și au emis un nou ordin de protecție 

La momentul săvârşirii agresiunii, bărbatul se afla deja sub incidenţa prevederilor unui ordin de protecţie provizoriu, emis anterior de poliţişti, la sfârşitul lunii octombrie.

Pe numele bărbatului de 38 de ani, polițiștii au emis un nou ordin de protecție provizoriu, stabilind în sarcina sa obligaţia de a nu se apropia la o distanţă mai mică de 200 metri faţă de soţie şi cei doi copii minori ai acestora. În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, polițiștii l-au reținut pe agresor pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanță, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea ordinului de protecţie provizoriu, amenintare, violenţă în familie şi distrugere. Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!