Tânăr de 32 ani din Ziduri arestat pentru furt din locuințe

0

În ziua de 7 noiembrie, polițiștii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Ziduri, în urma activităților specifice desfășurate, au identificat şi depistat principalul bănuit de comiterea unor furturi din locuinţă.

Faptele au fost sesizate, la începutul lunii noiembrie, de către părţile vătămate, localnici cu vârste cuprinse între 40 şi 69 de ani. Păgubiţii au estimat prejudiciul la 3000 de lei.

Din investigaţii, poliţiştii au stabilit că principalul bănuit de comiterea faptelor este un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Ziduri.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul, tânărul din Ziduri ar fi pătruns prin efracţie în locuinţe şi ar fi sustras mai multe electronice şi biciclete. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, iar în urma administrării materialului probator, pe bază de ordonanţă, poliţiştii l-au reţinut pe bănuit pentru 24 de ore. Bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!