Clubul Oamenilor de Afaceri Buzoieni, organizație apolitică non-profit

0

Oamenii de afaceri din Buzău au acum posibilitatea de a se întâlni și de a-și împărtăși experiențele profesionale, de a discuta despre problemele pe care le întâmpină și de a căuta împreună soluții de rezolvare.

Astăzi, la inițiativa senatorului P.N.L. de Buzău Vlad Mircea Pufu, a fost lansat Clubul Oamenilor de Afaceri Buzoieni, o organizație apolitică și non-profit.

Scopul clubului este acela de a deveni o organizație profesională, care să identifice problemele specifice și să găsească soluții comune, să aducă în mijlocul membrilor săi consultanți, coordonatori de proiecte, oameni care au pus bazele unor afaceri mari și profitabile, care să-și împărtășească experiențele într-un mod nonformal.

Printre invitați la lansarea C.O.A.B. au fost : ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, șefii programelor fondurilor europene destinate firmelor pentru eficientizarea finanțării și finalizării proiectelor, oameni cu inițiativă, mai tineri sau cu experiență îndelungată.

,,Mă bucur să anunț că astăzi se lansează Clubul Oamenilor de Afaceri Buzoieni, o inițiativă pe care am lansat-o încă din primăvară. De atunci, s-au strâns, la început o mână de oameni cu idei, antreprenori care luptă cu provocările unei economii din ce în ce mai impredictibile. S-au alăturat și alții și au reușit să creeze o legătură mai strânsă între antreprenori. Iar acum, lansează COAB …s-au reunit cu același scop : să acumuleze informații și networking la prima mână, cu o voce unitară, reușind să treacă împreună cu bine prin greutățile inerente pe care le poate întâmpina un business, mai ales in aceste zile. Să fie într-un ceas bun!,, a declarat senatorul P.N.L. Buzău Vlad Mircea Pufu.

Prezent la lansare a fost și antreprenorul râmnicean Cosmin Răileanu, cel care,  pentru o cauză dreaptă, a alergat 150 km din centrul Bacăului până la Râmnic pe drumul morții DN E 85, încercând să demonstreze cât de importante sânt limitatoarele în diminuarea numărului de accidente rutiere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!