Poliţiştii de la imigrări au depistat doi tineri din Nepal cu actele de ședere expirate

0

POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BUZĂU AU DEPISTAT ÎN SITUAȚII ILEGALE DOI TINERI DIN NEPAL

Doi tineri din Nepal care se aflau în situații ilegale au fost depistați ieri de polițiștii Biroului pentru Imigrări al Județului Buzău în cadrul unei acțiuni, pe raza de competență. În ambele cazuri au fost emise decizii de returnare. La ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 7 luni.

La data de 9 noiembrie, polițiștii de imigrări din Buzău au desfășurat o acțiune pe raza de competență, scopul fiind prevenirea și combaterea șederii ilegale a străinilor în România.

În cadrul activităţilor întreprinse, poliţiştii de imigrări au depistat cu ședere ilegală, în municipiul Buzău, doi tineri de 25 ani, respectiv 29 de ani, din Nepal.

Din verificări a reieșit că aceștia au intrat legal în România, în scop de muncă, însă la expirarea dreptului de ședere nu au părăsit teritoriul țării noastre. Ca urmare a celor constatate, pe numele persoanelor în cauză au fost emise decizii de returnare, cu termen de plecare voluntară în 15 zile, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare. De asemenea, la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 7 luni.

Acțiunile polițiștilor vor continua și în perioada următoare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!