Ești iubitor de animale ? Poți adopta un prieten fără grai !

0

CAMPANIE DE ADOPȚIE A CÂINILOR FĂRĂ STĂPÂN !

Iubitorii de animale de companie din Râmnicu Sărat sau din localitățile limitrofe, au ocazia acum să adopte un patruped care, cu siguranță, le va face viața mai frumoasă. Sânt ghiduși și se spune despre ei, despre căței, că sânt cei mai buni prieteni ai omului. Din păcate, mulți ajung abandonați pe străzi sau pe câmp între localități, unde riscul să fie călcați, este unul foarte mare.

Puțini au ocazia să ajungă într-o familie iubitoare. Administrația Domeniului Public Râmnicu Sărat are obligația de a-i ridica de unde au fost adoptați și de a-i caza la padoc. Legile nu le sânt favorabile prietenilor fără grai. Nu pot sta la infinit la padoc. Există însă o șansă la viață și la  o viață mai bună pe care A.D.P. încearcă să o ofere bietelor animale și aceasta este adopția.

Serviciul pentru gestionarea câinilor fără stăpân gestionat de Administrația Domeniului Public Râmnicu Sărat, organizează în perioada 14 – 25 noiembrie 2022 un “Târg de adopții pentru câinii din adăpost”.

Programul adopțiilor este zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00 – 14.00.

Toate demersurile pentru adoptarea unui prieten fără grai se fac în Municipiul Râmnicu Sărat, Strada Armoniei, nr.58 bis unde este amenajat padocul A.D.P.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!