Cum să ocupi un loc de muncă la S.R.I. și S.T.S. !? Cel mai mare târg de cariere PoliJobs și-a deschis porțile

0

La începutul lunii  noiembrie Universitatea Politehnica din București a organizat cel mai mare târg universitar de cariere.

La târgul PoliJobs au fost prezente peste 60 companii care au oferit programe de burse, programe de internship, joburi part-time sau full-time.

Evenimentul a avut loc în Holul AN al Clădirii Rectorat din UPB.

Serviciul Român de Informații caută persoane care să analizeze situații complicate și să ofere soluții simple. În cadrul târgului de cariere PoliJobs organizat în zilele de 6 și 7 noiembrie, S.R.I. a oferit detalii despre cum ar putea cei interesați să acceseze un job tehnic în S.R.I. Înscrierile se încheie în data de 30 noiembrie.

La târg au fost prezenți și reprezentanți ai Serviciului de Telecomunicații Speciale.

,,Am cunoscut azi studenți și absolvenți ai facultăților tehnice din Universitatea Politehnica din București. Le-am stârnit curiozitatea despre activitatea S.T.S. și serviciile securizate IT&C pe care instituția noastră le pune la dispoziția celorlalte autorități publice din România, iar ei ne-au trezit interesul.,, au declarat reprezentantul S.T.S. prezenți la târgul de cariere PoliJobs.

Târgul de cariere PolijJobs 2022, ajuns la cea de-a V-a ediție, își deschide porțile și în zilele de 16 și 17 noiembrie.

Peste 70 de companii de top din domeniul ingineriei au pregătit sute de oportunități de carieră.

Pentru a aplica la unul dintre job-urile disponibile, cei interesați au la dispoziție un site unde pot completa un formular online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!