Delegație de străini din Suedia, Malta, Aruba și Italia, prezentă la Spectacolul CulturALLA

0

Spectacolul ,,CulturALLA,, care a avut loc în această seară de duminică la Centrul Cultural  ,,Florica Cristoforeanu,, din Râmnicu Sărat a avut alături o delegație formată din membri cu funcții publice în 𝗦𝘂𝗲𝗱𝗶𝗮, 𝗠𝗮𝗹𝘁𝗮, 𝗔𝗿𝘂𝗯𝗮 si 𝗜𝘁𝗮𝗹𝗶𝗮. În sală au fost prezenți primarul Sorin Cârjan, vicepremierul Florian Nicolae, subprefectul Mihail Gabriel Ilie, consilieri locali dar și senatorul Liliana Sbârnea care transmis un mesaj de bun venit delegației ce se ocupă de finanțarea și promovarea proiectelor culturale și educative.

 

Micuți dansatori și interpreți de muzică ușoară și populară au urcat apoi pe rând, pe scenă. Maria Ilie, fiica subprefectului de Buzău Mihail Gabriel Ilie a dat startul spectacolului.

Pe scenă au urcat și grupuri de dansatori.

Interpreți de muzică ușoară, populară tradițională, dansatori dar și pianiști au încântat spectatorii dar și delegația prezentă în sală.

 

Tot astăzi, membrii delegației s-au întâlnit și au purtat discuții cu primarul Municipiului Ramnicu Sarat, Cîrjan Sorin și Secretarul  General al Primăriei, Vagyas Davidoiu Manuela.

Întâlnirea s-a încheiat cu vizitarea municipiului, vizită organizată cu sprijinul colectivului Muzeului Municipal „Octavian Moșescu”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!