Buzoian de 52 ani arestat pentru furt de gaze naturale

0

Un buzoian de 52 ani a fost reclamat de vecini că s-a racordat ilegal la rețeaua de gaze naturale, cu ajutorul unei instalații artizanale. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru furt calificat și pentru executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racodării directe la sistemul de alimentare cu gaze naturale.

În ziua de 18 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că un locatar al blocului s-a racordat ilegal la conducta de gaze.

La fața locului s-au deplasat polițiști, jandarmi, echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, împreună cu  reprezentanți ai furnizorului, care au constat că se confirmă cele sesizate şi au remediat intervenţia artizanală, au anulat racordul ilegal și au aplicat sigiliu de conformitate. Polițiștii au identificat bănuitul ca fiind un bărbat de 52 de ani, din Buzău. Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racodării directe la sistemul de alimentare cu gaze naturale, iar polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea parchetului, în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bărbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!