Tânăr de 24 ani arestat și cercetat pentru tâlhărie calificată, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe

0

Un tânăr de 24 ani din Buzău, a profitat de faptul că un autoturism era neasigurat, având cheile în contact și l-a sustras. A intrat în coliziune cu mai multe autoturisme parcate şi, ulterior, ar fi abandonat autoturismul la câteva străzi. A fost arestat și este cercetat pentru tâlhărie calificată, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe.

Reținut de polițiști pentru tâlhărie calificată, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe.

În noaptea de 20/21 noiembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău au fost direcţionaţi să intervină pe o stradă din municipiul Buzău, unde un bărbat sesizase că un conducător auto a tamponat mai multe autoturisme parcate. Apelantul, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Buzău, ar fi încercat să oprească persoana în cauză, însă aceasta s-a opus prin acte de violență, împrejurare în care a reușit să fugă. Din investigaţii a reieşit că principalul bănuit este un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Buzău, fiind depistat la scurt timp de la sesizare de către poliţişti. Bănuitul ar fi profitat de faptul că un autoturism era neasigurat, având cheile în contact și l-ar fi sustras, ar fi intrat în coliziune cu mai multe autoturisme parcate şi, ulterior, ar fi abandonat autoturismul la câteva străzi. Tânărul de 24 de ani a fost testat cu aparatele drugtest și etilotest, care au indicat concentraţii de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat și valoare pozitivă la substanțe interzise (metamfetamină). De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date ale Poliţiei Române s-a stabilit faptul că bănuitul nu deține permis de conducere. Poliţiştii de investigaţii criminale au dispus, pe bază de ordonanţă, reţinerea bărbatului pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe. Tânărul urmează să fie prezentat parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!