Prefectul Daniel-Marian Țiclea, monitorizează atent activitatea Serviciului de permise și înmatriculări auto

0

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău a fost deschis și sâmbătă, pentru a doua oară în weekend, de la deschidere. Inițiativa aparține prefectului de Buzău Daniel-Marian Țiclea.

În data de 26 noiembrie 2022, s-a lucrat intens la noul sediu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău.

În primele 3 ore de la momentul deschiderii ghișeelor, la S.P.C.R.P.C.I.V s-au prezentat circa 280 de persoane, care, fie au solicitat preschimbarea permisului auto, fie au avut nevoie să-și înscrie autovehiculele.

Inițiativa deschiderii ghișeelor Serviciului în zi de weekend, pentru a doua oară de la deschidere, a aparținut prefectului județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea.

Prefectul de Buzău a monitorizat atent activitatea angajaților Serviciului.

„La aceasta oră, sunt în flux operațiuni pentru 150 preschimbări permise de conducere și pentru că la numere roșii/radieri au fost doar 80 de solicitări, am dispus să se onoreze și solicitările celor 50 de persoane care au venit pentru înmatriculare permanentă.
Toată lumea a fost tratată cu respect, toate cererile au fost sau sunt pe cale de a fi rezolvate. Mulțumesc colegilor pentru efortul de a veni în weekend la serviciu, dar și oamenilor, pentru modul ordonat, normal, în care se desfășoară operațiunile la ghișeele S.P.C.R.P.C.I.V.”, a declarat prefectul Daniel-Marian Țiclea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!