Trasee restricționate în Buzău în 30 noiembrie și 1 Decembrie

0

Prefectura Buzău anunță instituirea mai multor restricții de circulație, în contextul pregătirilor ce se desfășoară pentru organizarea paradei militare care va avea loc de Ziua Națională a României.

La defilare participă militari și tehnică străină, aparținând partenerului strategic S.U.A., care a dislocat în România, un Task Force format din militari ai celebrei Divizii 101 Aeropurtate.

Restricții în trafic vor instituite și mâine dar și joi, pe 1 decembrie, atunci când buzoienii sunt invitați, în număr cât mai mare, pe Calea Eroilor, pentru a asista la unul dintre cele mai spectaculoase evenimente organizate la Buzău cu prilejul Zilei Naționale a României.

Mâine, în data de 30 noiembrie, când va avea loc antrenamentul general al militarilor, în intervalul orar 8.00-13.00, traficul va fi restricționat în zona patinoarului, pe Calea Eroilor, de la rond Kaufland Sud până la intersecția cu bulevardul Mareșal Alexandru Averescu și pe bulevardul Mareșal Alexandru Averescu până la intrarea în U.M. 02470 Buzău. Aceleași restricții, în același interval orar, vor fi instituite și pe data de 1 decembrie.

Tot în cursul zulei de mâine 30 noiembrie, în timpul antrenamentului oficial, și 1 pe decembrie, pe timpul desfășurării ceremoniei, între orele 8.00-13.00, vor fi interzise oprirea, staționarea și parcarea autovehiculelor pe strada Aerodromului, Calea Eroilor, în zona patinoarului, Kaufland Sud si Aleea Căprioarei. La ceremonia de anul acesta, de Ziua Națională a României, organizată de către Garnizoana Buzău în colaborare cu Instituția Prefectului, Consiliul Județean și Primăria municipiului Buzău, vor participa aproximativ 450 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii și Direcția Poliției Locale, precum și circa 70 de mijloace tehnice, dintre care aproximativ 10 aeronave. Pe timpul defilării, vor putea fi vizionate maşinile de luptă ale infanteriei MLI – 84 M – „Jderul”, sistemele antiaeriene „Ghepard”, aruncătoarele de proiectilereactive nedirijate cu bătaie mare „LAROM”, precum și alte echipamente din dotarea marilor unități și unități din Garnizoana Buzău.

Elementul de noutate, privind defilarea din acest an, este participarea cu militari și tehnică străină, aparținând partenerului strategic S.U.A., care a dislocat în România un Task Force format din militari ai celebrei Divizii 101 Aeropurtate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!