Polițiștii de la I.P.J. Buzău au donat sânge ! În timp ce se aflau la Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău au prins și două hoațe din Buzău și Prahova

0

Poliţiştii de investigaţii
criminale din cadrul I.P.J. Buzău au donat sânge în cadrul unei acţiuni umanitare derulată premergător Zilei Naţionale, sub deviza „Români pentru România”. În timp ce se aflau la Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău, au identificat şi depistat principalele bănuite în cazul unui furt dintr-o societate comercială, două femei, în vârstă de 34 de ani, respectiv 17 ani, din Buzău şi Prahova.

În perioada 21-29 noiembrie, la apelul conducerii unităţii medicale, aproximativ 80 de poliţişti s-au mobilizat pentru a veni în sprijinul celor aflați în nevoie, prin donarea de sânge.

,,Este un gest mic, cu o semnificație mare pentru susținerea comunităţii, mai ales că nevoia de rezerve de sânge este una constantă, dar și o motivație pentru buzoieni de a participa la donarea voluntară de sânge. Participarea benevolă în cadrul actului de donare de sânge al polițiștilor din Buzău este o tradiție pe de o parte, dar este și o misiune nobilă cu dublu avantaj: pentru cei care au nevoie de sânge, dar și pentru sănătatea proprie. Ce poate fi mai plăcut, mai mulțumitor pentru sine, când știi că undeva ai salvat o viață !,, a declarat subcomisar de poliție Ane-Mari Vrapciu, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Buzău.

În timp ce se aflau la Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău, au identificat şi depistat principalele bănuite în cazul unui furt dintr-o societate comercială, două femei, în vârstă de 34 de ani, respectiv 17 ani, din Buzău şi Prahova.

Fapta fusese sesizată în luna iulie a acestui an, de către o angajată a societăţii comerciale, care a menţionat că cele două ar fi sustras bunuri nealimentare în valoare de peste 1000  lei. Bănuitele ar fi profitat de neatenţia angajaţilor, ar fi sustras bunurile şi ulterior ar fi părăsit incinta. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor societăţii comerciale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate, sub coordonarea Parchetului, de către poliţiştii de investigaţii criminale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!